A- A A+
TRANSMISSIÓ:
hertziana
Les emissions hertzianes es basen en la modulació del senyal de vídeo en unes ones que es propaguen en l'atmosfera per mitjà de l'espectre de radiofreqüència. Hi ha diferents tipus d'ones (Onda Llarga, Onda Curta, Ona Mitja, VHF, UHF ...)
SATÈL·LIT
La televisió per satèl·lit es transmeten en les freqüències de microones.
CABLE
La televisió per cable es transmet per canals tancats, aquells les senyals estan delimitades pel seu mitjà, pel canal. El cable coaxial i la fibra òptica són els principals mitjans utilitzats per transmetre per aquest sistema.

MODELS ANALÒGIC I DIGITAL
La televisió analògica
Ocupa excessius recursos de l'espectre electromagnètic; el que comporta un augment de les estacions reemisoras i problema d'interferències entre les cadenes.
Tota senyal analògic pot digitalitzar en un procés realitzable amb un convertidor analògic / digital.
TDT (Televisió Digital Terrestre).
La televisió digital consisteix en un sistema de codificació del senyal de vídeo en forma de valors numèrics en format binari. Aquesta conversió en bits, permet que el senyal de televisió accepti, sense pèrdua de qualitat, processos molt complexos en la producció dels programes.
La televisió digital en combinació amb línies de retorn tipus ADSL, ofereix serveis impensables per a la televisió analògica:
                televisió a la carta amb canals temàtics;
                vídeo sota demanda, és a dir, la possibilitat d'escollir el moment en què volem rebre el programa al nostre receptor;
                pagament per visió, triar pagar per veure un programa concret;
                realització compartida del telespectador, que pot triar entre diverses preses ofertes l'angle de visió que més el satisfà;
                menús interactius ...
Joomla templates by a4joomla