A- A A+
La pràctica realitzada en parella consisteix en el treball següent:

a.       REALITZACIÓ D'UN VIDEO EN FORMA DE PEÇA AUDIOVISUAL PER A PUBLICAR AL WEB sobre el corrent cinematogràfic pertinent. Aquesta presentació, realitzada a partir dels marerials penjats a la web i els resums que heu confeccionat,  ha de tenir les parts següents:
-          Breu explicació del context històric (situar corrent en el moment històric que es produeix i les causes/efectes que persegueix).
-          EXPLICACIÓ DE LES CARACTERÍSTIQUES FORMALS (A NIVELL ESTÈTIC I CINEMATOGRÀFIC) DELS FILMS DE CADA CORRENT.
-         CAL FER REFERÈNCIA a la llista de les pel·lícules i autors que entren a la selectivitat (afegint els fotogrames principals de cadascun d'ells). També seria interessant afegir algun tal d'algun dels films en qüestió. Els enllaços a youtube que us porten al film (els films més clàssics els trobareu íntegres). En cas de no trobar el film sencer afegiu un fragment o un tràiler.

b.      En els moment de la presentació caldrà entregar al mestre i companys un compendi dels films treballats amb els seus autors sota els títol de la forma que us ha tocat desenvolupar:
1.       Cada film ha de contenir una breu sinopsis argumental.
2.       Quatre imatges (fotogrames) del film. (Afegiu les primeres imatges que apareixen fent una recerca a internet)

Per fer el treball podeu emprar sense cap mena de problema fragments dels audiovisuals treballats a classe (és necessari que visualitzeu les peces per tal de donar cos al vostre treball).

Imagineu que el vostre treball ha de ser inserit en un programa cultural (Àrtic, Cinema3, etc). Es valorarà la originalitat i l'ús de recursos treballats a l'assignatura.Per a poder ampliar o cercar idees feu servir l'enllaç http://www.ite.educacion.es/formacion/materiales/24/cd/indice.htm

Joomla templates by a4joomla