A- A A+
 


Analitzeu aquesta imatge, en un mínim de cent cinquanta paraules, desenvolupant els aspectes següents:
  • l’estructura dels elements que componen la imatge;
  • la valoració cromàtica;
  • les textures.


Les redaccions poden ser molt diverses, per això es valorarà en la resposta la bona estructuració i exposició de les idees bàsiques i la capacitat de desenvolupament d’un discurs narratiu clar i sintètic en referència a l’anàlisi de la imatge. Dins de la valoració de la competència d’analitzar visualment la imatge, s’avaluarà positivament l’abundant utilització de terminologia pròpia de la matèria i la comprensió d’allò que es demana.
Els conceptes mínims que han d’estar presents a la redacció són:

  • Estructura dels elements que componen la imatge: es tracta d’una estructura totalment clàssica en què el fotògraf situa l’element principal que vol destacar just al centre de la imatge, on recau tot el pes visual.
  • Valoració cromàtica: es tracta d’una fotografia en blanc i negre que fa servir aquesta gamma cromàtica expressament. Optar pel blanc i negre l’any 2013 indica una voluntat creativa clara. La gamma de grisos permet establir diversos nivells de comprensió, en què destaquen els dits indefinits en el seu moviment constant.
  • Textures: estem davant una textura granulada creada expressament per l’artista com a homenatge al moviment avantguardista del fotodinamisme futurista. Podrien destacar bàsicament dues textures a la fotografia: la primera textura destacable seria la de la mà borrosa i indefinida, en moviment constant, que representa a la vegada l’instant i la velocitat contínua, fet que contrasta vivament amb la quietud total del fons; la segona textura seria la superfície plana del fons, el que és definit per l’absència de llum, on el color completament negre envolta la mà.


Joomla templates by a4joomla