A- A A+


Recordeu aquest vídeo?
Comencem a preparar el nou tema del CINEMA I LA IMATGE EN MOVIMENT amb un exercici senzill. Es tracta de començar a practicar l'enregistrament d'imatges a partir del coneixements que ja tenim.

En aquest cas es tracta d'un exercici senzill, sense guió il·lustrat ni guió literari; haureu d'enregistrar una presentació a l'estil del video que acabem de veure. Agafeu paper i bolígraf i penseu entre 7 i 10 qualitats que us defineixin i que poden definir els joves de l'escola. Com mostraríeu a algú que no coneix l'escola com sou els joves de Primer de Batxillerat? Penseu de quina manera ho podríeu representar i poseu-vos en marxa.


Els vostres treballs han de tenir l'estructura següent:

  • Un inici amb un pla mig on hi sortiu vosaltres a mode de presentació durant uns segons a càmera lenta (trieu bé el lloc, la llum, etc...).
  • Les diferents situacions amb les qualitats que us defineixen. Cal emprar diferents angulacions i, en cada escena, diferents plans (han de ser molt curs... ha de tenir molt de ritme).
  • També podeu fer servir punts de vista impossibles, càmera objectiva-subjectiva, tipus de plans i angulacions... o tots els recursos que us passin pel cap... potser algun que aparegui en algun film o sèrie que us agradi. (us pot anar bé fer un passeig pels continguts de l'apartat de cinema).
  • Editeu de forma bàsica els vostres talls, destriant els elements que us interessin. Totes les qualitats (i escenes) han d'estar unides per un simple tall (sense trancisió)
  • Afegiu-hi la música que s'escau al vostre enregistrament (no pot ser a l'atzar)... Vigileu amb la música triada, cal que tingui llicència lliure per a poder-la penjar al vostre compte de youtube associat al correu de l'assignatura.
  • Els vostres treballs han d'estar finalitzats per la data acordada. El treballs no poden superar els 2 minuts.
  • CAP DE LES QUALITATS POT ESTAR AFEGIDA DE MANERA DIGITAL, esmoleu el vostre enguiny.


Penseu que la unió dels vostres treballs generaran un producte que ha de respondre a la pregunta: "COM SÓN ELS JOVES DE LESTONNAC?"

Per a la realització del treball haureu de fer servir una càmera digital o el vostre mòbil i un programa d'edició de vídeo (imovie pels de Mac/MovieMaker pels Windows). No deixeu l'edició per a darrera hora; sovint el desconeixement del programari i els formats de vídeo ens generen problemes que cal evitar.

  • No s'admetran treballs fora de termini.
  • Caldrà entregar el treball el mateix dia de la presentació en un llapis usb. Seguidament, quan s'hagi donat per validat l'exercici, s'haurà de penjar al DRIVE que us indiqui el mestre.


En aquest exercici es valorarà especialment la part artística i l'acompliment dels requisits exposats. L'objectiu principal és el de familiaritzar-se amb un programa d'edició i observar les dificultats que exigeix l'organització d'un treball d'edició de video. Es valorarà l'esforç, l'originalitat i l’excel·lència en les diferents fases del projecte (participació, treball, material, respecte). 

VEGEU ELS ENLLAÇOS DELS PROGRAMES AVIDEMUX I OPENSHOT


VEGEU ELS ENLLAÇOS MÚSICA OPEN SOURCE: 5 bancs per descarregar música de forma gratuïta i lliures de drets

Joomla templates by a4joomla