Pujar les imatges a la carpeta SENSIBILITAT on s'hi desaran les fotografies amb el nostre identificador que es demanen en els següents exercicis.
A cada fotografia, com sempre, cal observar i analitzar les seves dades tècniques (ISO, Velocitat, diafragma i distancia focal). 
Després de la pràctica cal saber respondre els dubtes plantejats en els exercicis.

Fotos interior velocitat fixa

  • Sense fer servir el flash, amb una distancia focal de 50mm i una velocitat de 1/60, realitzar tres fotografies d'un espai interior (o exterior amb no excessiva llum) modificant la ISO. Important: Les fotos no han de quedar fosques, si hi queden, cercar un lloc amb més llum o obrir alguna bombeta.
  • Observeu a partir de quin valor mínim d'ISO és realitzable la foto. Cal entendre i saber explicar les conseqüències dels diferents valors de la ISO.

Fotos interior obertura fixa

  • Sense fer servir el flash, amb una distancia focal de 50mm i una obertura de diafragma f/4 (o la máxima que permeti la vostra càmera), realitzar tres fotografies d'un espai interior (o exterior amb poca llum) modificant la ISO. Cal observar a partir de quin valor mínim d'ISO és realitzable la foto sense trípode i explicar el perquè.
Joomla templates by a4joomla