A- A A+
Realitzeu amb el vostre grup els mapes conceptuals que resumeixin 
  • les principals innovacions i invents en l'evolució de la càmera fotogràfica.
  • i els principals moviments i gèneres fotogràfics i les seves característiques i autors rellevants.
Trobareu aquesta informació al dossier de l'assignatura i a l'apartat i a l'entrada Història de la Fotografia i Moviments fotogràfics del web. Podeu trobar les imatges fent una cerca a la xarxa amb el nom dels autors o visitant la pàgina http://www.luisrabanal.es/mef/index.html on hi trobareu ben resumida i esquematitzada la informació necessària.

Cal que realitzeu la feina emprant l'eina digital COOGLE amb el grup assignat (màxim 4 persones). Podeu compartir els vostre mapes i realitzar-los en línea emprant l'adreça de l'assignatura.

Una vegada enllestida la feina cal que deseu la feina, descarregueu els vostres arxiu en format PDF i els imprimiu i entregueu en la data assenyalada.


Criteris d'avaluació:


  • Cal que en cadascun dels apartats hi adjunteu alguna imatge que il·lustri el concepte / autor / moviment.
  • La informació ha de ser clara i entenedora, ha de servir per preparar la prova d'avaluació continuada i ha de servir per a l'estudi de l'apartat de moviments i història de la fotografia.
  • Podeu realitzar diferents mapes per als diferents moviments i apartats (cal mostrar de forma clara i ordenada els conceptes).

Joomla templates by a4joomla